Les dues creuetes, millor!

Quan marquem la X a les caselles d’assignació tributària de la Declaració de la renda, un 0,7% de la base imposable de la nostra declaració de l’IRPF va destinat a les finalitats que ens ofereixen tant l’assignació a favor de l’Església catòlica com l’assignació a favor d’altres fins d’interès social.

No ens cansarem de repetir-ho: És importantíssim que ens acostumem a marcar les dues caselles. Ajudar al sosteniment bàsic de l’Església és la nostra responsabilitat com a catòlics, però també fer-ho a favor d’aquelles entitats que contribueixen amb la seva solidaritat a ajudar a millorar la societat per mitjà de la seva acció social.

Any rere any s’incrementa la quantitat de persones i l’assignació, tot i així incrementa també la necessitat d’ajuda als més necessitats. Marcar les dues caselles a la Declaració garanteix la capacitat de totes les entitats implicades per a atendre les seves finalitats i també els més necessitats.

Marcar les dues creuetes en la Declaració de renda no suposa per a vostè pagar més impostos, ben al contrari, és un benefici tant per a l’Església com per a les entitats que s’emmarquen dins el grup de fins socials. Així doncs quan marquem la X no paguem més impostos ni ens retornen menys diners, es tracta d’un acte lliure, voluntari i coresponsable amb el desenvolupament d’aquests fins. Possiblement sense aquesta assignació molta de la tasca desenvolupada no es podria dur a terme.

Comptem amb la seva col·laboració!

Daniel Sobradillo Cardona, ecònom diocesà

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.